Word maar beter

Mark Haayema

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Word maar beter

gebonden: € 7.99

ISBN: 9789047628743, geïllustreerd, 40 blz., March 2021
Formaat: 17.9 (h) x 12.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 125 gram.

Uitgever: Rubinstein Publishing BV

illustrator: Fiep Westendorp

beschrijving

Ziek zijn is niet leuk. Voor niemand. Niet voor jezelf en niet voor de ander. Een bosje bloemen, een fruitmand of een kaart is een lief gebaar, maar wat schrijf je daar dan op? Dit boekje staat vol met word-maar-beter gedichtjes. Om weg te geven, of om door te bladeren op zoek naar inspiratie.

Met tekeningen van Fiep Westendorp, die als geen ander een vrolijke twist wist te geven aan een benarde situatie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mark Haayema is schrijver, acteur en theatermaker. Naast kinderboeken schrijft Mark liedteksten voor onder andere Kinderen voor Kinderen en Herman van Veen, en theaterscripts en televisiescenario's voor onder andere Woezel & Pip en Pipo de Clown. Als acteur is hij te zien in theater- en televisieproducties, en daarnaast regisseert hij jeugdtheatervoorstelling zoals 1,2,3,4 Poppetje van Papier (finalist Holland's Got Talent 2020), Het Muizenhuis en Alice in Wonderland.

Mark Haayema schrijft het liefst verhalen die aanzetten tot verder-denken. Ze moeten leuk zijn, grappig, spannend, maar mogen best wat vreemds aanstippen. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel. Naast nog veel meer prentenboeken maakte hij samen met Rutger van den Broek ’t Verrukkelijke kinderbakboek (2019) en met Hugo Kennis ‘t Waanzinnige kinderkookboek (2020).
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.