Verandering

hoe je ideeën, overtuigingen en gedrag beïnvloedt

Damon Centola

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verandering

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789047014577, 352 blz., April 2021
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 440 gram.

Uitgever: Business Contact

vertaald door: Marthe Philipse

beschrijving

In ‘Verandering’ presenteert Damon Centola zijn baanbrekende onderzoek naar hoe je ideeën, overtuigingen en gedrag kunt veranderen. Want waarom komt een beweging als Black Lives Matter jarenlang niet op gang en wat maakte dat ze onlangs wél een succes werd? En waarom lopen zoveel bedrijven stuk op de digitale transformatie? Anders dan we denken is er voor verandering een kleine hechte groep nodig, en niet influentials met een indrukwekkend netwerk.

Centola laat zien hoe verandering werkt, hoe nieuw gedrag zich verspreidt en waarom het vaak mislukt. Hij toont aan met welk beleid we gewenst gedrag kunnen stimuleren en wat juist averechts werkt. Daarnaast geeft hij zeven manieren voor een succesvolle cultuurverandering. Met de kennis van ‘Verandering’ kun je eindelijk echte verandering teweegbrengen, of het nou gaat om een beweging, een innovatie of een bedrijfscultuur.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Damon Centola is verbonden aan de Annenberg School for Communication en aan de Universiteit van Pennsylvania. Zijn onderzoek wordt internationaal aangehaald en is in verschillende vakbladen gepubliceerd. Verder is hij veelgevraagd spreker en adviseert hij organisaties als het Smithsonian, Amazon, Microsoft en de NBA. Eerder schreef hij How Behavior Spreads.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.