Bevrijd!

De toekomst van werk in een wereld van communicatie-overload

Cal Newport

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bevrijd!

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789047011927, 336 blz., June 2021
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 433 gram.

Uitgever: Business Contact

vertaald door: Elles Assink-Kroon

beschrijving

Cal Newport pleitte al jaren voor ‘Bevrijd!’ voor diep werk: het vinden van tijd en rust voor geconcentreerd werk, waarin creativiteit en origineel denken ontstaan. De constante communicatiestroom heeft ons werk echter compleet overgenomen, waardoor strategieën tegen afleiding niet meer volstaan. We zijn de hele dag bezig met communiceren over ons werk, in plaats van dat werk te dóén. Dit gaat ten koste van onze productiviteit, creativiteit, gezondheid en ons denkvermogen.
Cal Newport vertelt in ‘Bevrijd!’ hoe we in deze communicatietredmolen zijn beland en bevrijdt ons van de tirannie van de inbox. In een toekomst waarin we ons onderscheiden van algoritmen en robots door onze hersenen, is het essentieel om gewoontes aan te leren waardoor we onze hersenen echt benutten. Bedrijven die hun processen daarop aanpassen, creëren een wezenlijk concurrentievoordeel. Newport biedt in ‘Bevrijd!’ een blauwdruk voor die gewoontes en processen; voor elke ceo of ondernemer die zijn bedrijf toekomstbestendig wil maken, en voor elke werknemer die zijn overvolle inbox zat is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Cal Newport is een autoriteit op het gebied van aandacht, concentratie en de invloed van technologie op ons werk en leven. Eerder schreef hij de bestsellers ‘Diep werk’ en ‘Digitaal minimalisme’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.