Guilty Pleasures kookboek

92 onweerstaanbare recepten om schaamteloos van te genieten

Sabine Koning

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Guilty Pleasures kookboek

paperback/ gebrocheerd: € 17.99

ISBN: 9789046827888, 176 blz., September 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

beschrijving

'Genieten moet je groots aanpakken en Sabine weet precies hoe. Haar recepten zijn origineel en makkelijk te maken.' Monique van Loon, culy.nl
'Hét boek voor lekkerbekken!' uitpaulineskeuken.nl

Soms gaat er niks boven een overdosis room, chocolade of gesmolten kaas. Precies dat vind je in het Guilty Pleasures kookboek van Sabine Koning. Ze laat zien hoe je jezelf culinair verwent met Perfect Pie's, Sexy Sweets en haar populaire Fastfood Friday-recepten van burgers en pizza's. Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel's spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek is fingerlickin' good! Meer dan 90 overheerlijke caloriebommen waar je je absoluut niet voor hoeft te schamen. Want waarom zou je niet gewoon mogen genieten? Nu als voordelige midprice voor alle fastfoodfans, barbecuelovers en zoetekauwen.

'Dit kookboek is mijn ultieme guilty pleasure. Doe jezelf een plezier, koop dit boek!' francescakookt.nl
'Een boek om ultiem en zonder schuldgevoel van te genieten. Sabine is de Queen of Guilty Pleasures.' brendakookt.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sabine Koning is professioneel kookboekenmaker en culinaire duizendpoot. Ze blogt vanaf haar twaalfde en startte 10 jaar geleden OhMyFoodness.nl, met 500.000 unieke bezoekers per maand een van de populairste foodblogs van Nederland. Absolute hits op haar site zijn de guilty pleasures- en fastfoodfriday-recepten. Na dit eerste kookboek volgden Reishonger en het succesvolle Cheesecake.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.