Laat je horen

Zo maak jij een positief verschil in de wereld

Lisa Jansen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Laat je horen

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789046827208, 160 blz., August 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 216 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

beschrijving

Wil jij een positief verschil maken in deze wereld, maar weet je niet hoe? Ben je bereid iets te doen aan de heersende ongelijkheid? Dan heb je het juiste boek in handen. Laat je horen is een handleiding voor de activist van nu en biedt uitleg, inspiratie en heel veel praktische tips om deze aardbol tot een mooiere plek te maken. Van actievoeren met je Instagramaccount tot je favoriete locatie e-mailen met de vraag of het pand rolstoeltoegankelijk is; van meedoen aan een demonstratie tot mensen aanspreken op racistische uitspraken.

Lisa Jansen bekijkt activisme in de breedste zin van het woord en laat je zien dat je door dicht bij jezelf te blijven, de meest blijvende impact kunt maken. Want, zegt ze, 'we hebben niet één perfecte activist nodig, maar miljoenen imperfecte activisten met het hart op de juiste plek.' Voor iedereen van 8 tot 108 die iets wil dóen, maar geen idee heeft waar te beginnen.

'Lisa verliest in haar activisme nooit haar optimisme en eigen verhaal. Hoe sip de wereld je soms ook maakt, dankzij Lisa heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken.' Mignon Nusteling, kunstenaar en cultuurinfluencer

'Lisa is een frisse wind in de media-industrie!' Rosa Bertram, Bedrock Magazine

'Dagelijks inspireert Lisa velen met haar gepassioneerde activisme en openheid over bijvoorbeeld haar mentale gezondheid. Dat smaakt naar meer!' Merel Wildschut, degroenemeisjes.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lisa Jansen (1992) is schrijver, spreker en podcastmaker en strijdt al haar hele leven tegen ongelijkheid. Ze richtte in 2019 het platform Big Vegan Sister op waarmee ze mensen helpt een bijdrage aan een betere wereld te leveren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.