De makkelijke keuken

Voorheen 'Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek'

Karin Luiten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De makkelijke keuken

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789046827178, 248 blz., October 2020
Formaat: 20.3 (h) x 20.1 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 857 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

fotografie: Harold Pereira

beschrijving

Gewoon gezond en lekker eten voor elke dag. 200 recepten die altijd lukken, met goed verkrijgbare ingrediënten en talloze tips en variaties.

De makkelijke keuken is een kookboek met bijna 200 klassiekers en altijd-goed-recepten die je steeds weer wilt maken. Van aardappelpuree tot erwtensoep, van zalm uit de oven tot bolognesesaus, van caesar salad tot vegetarische groentecurry, van roze koeken tot chocolademousse. Zelfs broodbeleg komt aan bod! Geen gedoe, maar gewoon heerlijke borden met écht eten. Gezond en lekker koken was nog nooit zo makkelijk, iedereen kan het. En dat natuurlijk allemaal zonder pakjes en zakjes.

De makkelijke keuken is de kakelverse heruitgave van Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek van Koken met Karin, de everseller die door al meer dan 150.000 lezers werd stukgekookt.

'Met Karins heldere uitleg, vele tips en overzichtelijke recepten kan iedereen koken.' Janny van der Heijden, jurylid Heel Holland Bakt

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van diverse kookboeken, waaronder de bestsellerserie Zónder pakjes & zakjes en De makkelijke Franse keuken. Ze schrijft wekelijks in Trouw en op www.kokenmetkarin.nl.recensie citaatMeticuleus. Glamoureus. Sukkelproof.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.