Dingen anders doen

Kleine gewoonteveranderingen voor een nóg leuker leven

Lianne Keemink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dingen anders doen

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789046826515, geïllustreerd, 272 blz., April 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.6 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 554 gram.

Uitgever: Nieuw Amsterdam

beschrijving

The Self Help Hipster is terug!

Jezelf goede gewoontes aanleren en slechte gewoontes afleren is volgens zelfhulpboeken een kwestie van een knop omzetten, gewoon even wilskracht tonen en zoveel mogelijk motiverende spreuken tot je nemen. De werkelijkheid is meestal weerbarstiger. In Dingen anders doen vertelt en onderzoekt Lianne hoe makkelijk of moeilijk het is om te stoppen met het scrollen langs social media of chocola inhaleren, om meer te sporten, geconcentreerder te werken en een opgeruimder huis te hebben. Is het echt een kwestie van mindset of komt er veel meer aan te pas? Hoe doen we dat nou echt, gewoontes veranderen? Het korte antwoord is als een Facebook relatiestatus: It's complicated. Het uitgebreide antwoord lees je in dit boek.

Dit is het meest nuchtere en praktische zelfhulpboek ooit! Haalbaar voor iedereen. Je hoeft je leven niet 180 graden om te gooien, maar leert kleine, wezenlijke dingen definitief veranderen en realistische doelen stellen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lianne Keemink (1988) studeerde psychologie, heeft een 9-tot-5-baan, is dol op zelfhulpboeken en haar normale, kneuterige leven. Ze schreef eerder Je moet (bijna) niks (2018), heeft een Engelstalig zelfhulpblog The Self Help Hipster (plus podcast!) en schrijft ook Nederlandse stukjes op haar Medium-pagina.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.