Investeren in vastgoed voor Dummies

Björn Kirchoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Investeren in vastgoed voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045356952, 232 blz., July 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 535 gram.

Uitgever: Voor Dummies

serienaam/reeks: Voor Dummies

beschrijving

Alles waar je bij de keuze, aanschaf en verhuur van vastgoed op moet letten!

Speel je al een tijd met de gedachte om te investeren in vastgoed om een extra inkomensstroom te creëren of een appeltje voor de dorst te hebben? Investeerder Björn Kirchhoff vertelt je in dit boek dat je zelfs met een relatief kleine inleg geld kunt investeren in stenen en beton. Hij leert je wat de voordelen zijn van investeringen in onroerend goed en het opbouwen van een passief inkomen. Ontdek hoe je het juiste pand kiest, rendementsberekeningen maakt, onderhandelingen voert en verhuurt bij directe investering. Ook kom je alles te weten over REIT-ETF's (Real Estate Investment Trusts - Exchange Traded Funds) en hoe je aan de slag kunt gaan met crowd investing.

Björn Kirchhof is investeerder en blogger. Op zijn blog www.immobilienkoala.de legt hij uit hoe onroerendgoedinvesteringen werken en helpt bij lezers passief inkomen op te bouwen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat
Investeren in vastgoed voor Dummies / Bj×rn Kirchoff ; vertaling [uit het Duits]: Diederik Wouterlood ; redactie: Hessel Leistra. - Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2020. - XIX, 291 pagina's : illustraties ; 24 cm.
In 'Investeren in vastgoed voor Dummies' wordt in detail ingegaan in het beleggen in huizen en bedrijfspanden en het rendement dat dit kan opleveren. In beginsel lijkt geld steken in 'gebouwen' een ingewikkelde zaak.
recensie citaatMaar wie zich verdiept in alle denkbare aspecten, leert snel dat deze inkomstenbron ook voor beginners kan werken. Bij het investeren in vastgoed moet er 'geleerd' worden over de rol van de makelaar, de bank, de belasting, verhuur, huurder, inkomen en winst (rendement). Voor wie dit werk leest, blijkt de wereld van het vastgoed minder ingewikkeld te zijn dan de meeste beleggers denken.recensie citaatDaarbij kan de conclusie worden getrokken dat investeren in vastgoed misschien vele malen veiliger en winstgevender is dan investeren in andere beleggingsvormen. Deze vorm is ook bereikbaar voor personen die zich niet kapitaalkrachtig mogen noemen. Dit boek is samengesteld zoals alle 'voor Dummies - boeken', met korte hoofdstukken, vele aandachtspunten en is zeer overzichtelijk. Deze aspecten maken ook dit 'voor Dummies - boek' zeer praktisch, als instructieboek, lesboek of naslagwerk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.