De kleine Formule 1 voor Dummies

Joe van Burik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kleine Formule 1 voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 9.99

ISBN: 9789045356914, geïllustreerd, 176 blz., March 2020
Formaat: 16.6 (h) x 11.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 140 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Verdiep je in dit waanzinnige miljardencircus, waarin de beste coureurs en teams strijden om het winnen van Grands Prix en − uiteindelijk − het wereldkampioenschap. Met Max Verstappen en de Grand Prix van Nederland is de Formule 1 populairder dan ooit. Toch maken de vele geschreven én ongeschreven regels de sport vrij complex. Dankzij de belangrijke informatie in
begrijpelijke taal in dit boek ben je nu razendsnel op de hoogte.

Joe van Burik volgt als journalist al ruim tien jaar de werelden van autosport, auto's en videogames van dichtbij, onder meer voor AutoWeek. NU.nl, RacingNews365 en de Ziggo eBattle. Ook reed hij zelf eens in een racewinnende F1-auto.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe kleine Formule 1 voor dummies / Joe van Burik ; redactie: Imago Mediabuilders ; onder speciale redactie van Barbara Stuart ; bewerking: Barbara Stuart. - Amersfoort : BBNC uitgevers, 2020. - 168 pagina's : illustraties ; 17 cm.Een uiterst handzaam, overzichtelijk en in duidelijke taal geschreven boekje, waarin de auteur, o.a. auto(sport)journalist, allerlei aspecten van de Formule 1 belicht.De inhoud van deze 'kleine voor dummies' uitgave is samengesteld uit 'Formule 1 voor dummies' (2017)*.recensie citaatNaast de uitleg van en toelichting op van belang zijnde onderwerpen als de historie, begrippen en systemen bevat deze uitgave ook interessante anekdotes en diverse - overigens subjectieve - ranglijsten van belangrijke coureurs en de meest memorabele circuits en daarnaast een voor een naslagwerkje als dit onmisbare index. Het bevat geen illustraties. recensie citaatPrettig om te lezen en uiterst nuttig voor hen (en dat zijn er momenteel velen) die wat meer in de Formule 1 geïnteresseerd zijn. V/J-AANBIEDING. *2017-13-2644 (V) (2017/36). Kleine uitgave.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.