iPhone voor senioren voor Dummies, 2e editie

Dwight Spivey

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
iPhone voor senioren voor Dummies, 2e editie

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045356891, geïllustreerd, 460 blz., March 2020
Formaat: 24.2 (h) x 17.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 750 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

In het begin lijkt het misschien best ingewikkeld, maar als je eenmal op goede voet staat met je iPhone, vraag je je al snel af hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Dit boek is je gids door de wereld van de iPhone wanneer je wel wat hulp kunt gebruiken. Van de allereerst configuratie en het gebruik van het touchscreen tot het verzenden van sms'jes, het gebruik van sociale media, foto's maken, een routebeschrijving instellen en zelfs online winkelen. Dit boek zal je nooit wanhopig aankijken als je een technische vraag stelt!

Dwight Spivey is Educational Technology Administrator bij het Spring Hill college in de VS en is al meer dan tien jaar technisch auteur en redacteur. Zijn technologische expertise bestrijkt vrijwel elk besturingssysteem.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatiPhone voor senioren voor dummies / Dwight Spivey ; vertaling [uit het Engels]: Jan van de Westelaken voor Fontline ; redactie: Hessel Leistra, Fontline. - 2e editie, Amersfoort : BBNC uitgevers, 2020. - 460 pagina's : illustraties ; 25 cm.
Een basisgids voor de iPhone met iOS13, voor senioren. De auteur behandelt in vijf delen en 25 hoofdstukken alles van de keuze voor het geschikte toestel tot het dagelijks gebruik.
recensie citaatDaarbij komen o.a. internet, iTunes en Appstore, AirPlay en navigatie aan de orde, naast audiovisuele voorzieningen. Dit alles met de gebruikelijke indeling, met spiekbriefjes vooraf, icoontjes voor tips en technische informatie en een index. De tekst is gedrukt in een duidelijke en grote letter. Centraal staan de schermafbeeldingen met stap-voor-stapinstructies. recensie citaatDwight Spivey heeft tientallen technische boeken geschreven, o.a. 'Idiot's guide to Apple Watch' (Lekengids voor Apple's smartwatch) en 'Home Automation for Dummies' (Domotica voor Dummies), waarin zijn fascinatie voor techniek en toegankelijkheid centraal staan. Deze gids is een uiterst bruikbare kennismaking met de telefoon van Apple, met humor, lichtvoetig en zonder techneutentaal.recensie citaatEen must voor senioren en andere groentjes die een iPhone overwegen. Met zwart-witafbeeldingen. Herziene en geactualiseerde druk. Geactualiseerde druk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.