Fit met Fitbit voor Dummies

Paul McFedries

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fit met Fitbit voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789045356860, geïllustreerd, 224 blz., February 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 364 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Haal het meeste uit je Fitbit en beleef plezier aan je activiteiten!

Je Fitbit is een krachtig apparaat dat veel meer kan dan je alleen vertellen hoeveel stappen je per dag zet. Dit boek biedt eenvoudig te volgen stap-voor-stap instructies om optimaal gebruik te maken van alle gegevens op je Fitbit. Je Fitbit gewoon dragen is iets heel anders dan je Fitbit gebruiken om je persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Of het nu gaat om fit worden, gewicht te verliezen, beter te eten of stress te verminderen, jouw Fitbit heeft instellingen en functies die je daarbij kunnen helpen. En dit boek laat je zien hoe!

Paul McFedries doet al zijn leven lang aan hardlopen, wandelen, fitness en is selftracker met een ronduit absurde verzameling Fitbits, gps-horloges, hartslagmeters, fitness-apps en andere gezondheidsgerelateerde trackingapparatuur. Paul schreef bijna 100 boeken waarvan meer dan vier miljoen exemplaren verkocht zijn.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatFit met Fitbit voor dummies / Paul McFedries ; vertaling [uit het Engels]: Hessel leistra, Fontline ; redactie: Marc Regenboog, Fontline. - Amersfoort : BBNC uitgevers, 2020. - XIII, 271 pagina's : illustraties ; 22 cm. Een Fitbit is een om de pols gedragen tracker voor je activiteiten, hartslag en slaappatroon en, o ja, je kunt er ook de tijd op zien. Met de enorme mogelijkheden van een Fitbit kun je er je levensstijl van maken om jezelf te motiveren en te controleren. recensie citaatJe kunt je gegevens zelfs met vrienden delen. Dit boek biedt een stap-voor-stap-aanpak om de Fitbit in gebruik te nemen en naar je wensen in te stellen. Met een App kun je het koppelen aan je Smartphone voor nog meer mogelijkheden. De activiteiten die je kunt bijhouden, zijn: je stappen, trappen en trainingen zoals hardlopen, fietsen en ander aerobe sporten. Met de GPS-tracker houdt de Fitbit ook je route bij. recensie citaatDoor slim gebruik van de Fitbit kan deze je helpen in het verbeteren van je conditie en bij afvallen. De auteur is een heavy user van Fitbit, een actieve sporter en schreef al vele boeken. Een boek gericht op iedereen die meer uit zijn Fitbit wil halen. Met afbeeldingen in zwart-wit, verklarende woordenlijst en index.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.