iPhone voor Dummies

Edward C. Baig

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
iPhone voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045356853, geïllustreerd, 304 blz., March 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 538 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Met een iPhone heb je de wereld in je zak. Je iPhone houdt je in contact met je vrienden, verbindt je met de wereld, houdt je agenda bij, geeft je toegang tot films en muziek en legt je leven vast in foto's en video's. En dat is slechts een fractie van wat je iPhone allemaal kan! iPhone voor Dummies biedt je tips van twee doorgewinterde Apple-experts om nog meer uit je gadget te halen. Leer hoe je de basisbeginselen van de iPhone (en het gloednieuwe besturingssysteem iOS 13) onder de knie krijgt op de gloednieuwe modellen 11, 11 Pro, 11 Pro Max, SE 2020 en eerdere versie.

Edward C. Baig is columnist persoonlijke technologie van het Amerikaanse dagblad USA Today. Bob leVitus is columnist technologie van het Amerikaanse dagblad Houston Chronicle. Zij hebben samengewerkt aan alle eerdere edities van dit boek, maar ook aan iPad voor Dummies.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatiPhone voor dummies / Edward C. Baig, Bob LeVitus ; vertaling [uit het Engels] en bewerking: Bart Roelofs voor Fontline ; redactie: Ton Finel, Fontline. - 3e editie, Amersfoort : BBNC Uitgevers, [2020]. - XIV, 300 pagina's : illustraties ; 24 cm.
Laagdrempelig hulpboek over iPhones. Ook bij geen of weinig kennis van smartphones kun je met de uitleg uit de voeten. Met symbolen is bij de tekst de aard van de gegeven informatie aangeduid, hierdoor is in één oogopslag duidelijk of het gaat om bijvoorbeeld technische informatie of een tip.
recensie citaatOok afbeeldingen in zwart-wit verduidelijken de gegeven informatie, bijvoorbeeld een afbeelding van een iPhone-scherm met een kaart van een stad bij het hoofdstuk 'Op pad met kaarten, kompas en weer'. Voorin zit een handige spiekbrief met een soort samenvatting van onderwerpen die behandeld worden. Gevorderde iPhone-gebruikers hebben iets aan de handige trucs en uitleg over programma's als iTunes, iCloud en iOs. recensie citaatDe deskundige auteurs zijn duidelijk Apple-fanaten; de gebruikte schrijfstijl is niet zozeer objectief. Het boek is vooral handig in te zetten als naslagwerk, met korte en uitgebreide inhoudsopgave en een index. Deze derde editie is herzien en geactualiseerd. Geactualiseerde druk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.