Cryptovaluta minen voor Dummies

Peter Kent; Matt Millen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Cryptovaluta minen voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 32.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045356648, geïllustreerd, 400 blz., January 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 638 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Het fenomeen cryptovaluta heeft een ware goldrush ontketend naar virtueel goud. Je hebt alleen wat technische kennis nodig om aan de slag te gaan in de cryptocurrency.

Dit boek deelt de inzichten van twee insiders in de cryptovaluta, waarbij ze de benodigde hardware, software en strategieën analyseren voor het minen van de cryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Monero, LiteCoin en Dash. Ze geven ook inzicht in hoe je de curve voor kunt blijven en de opbrengsten op je investeringen kunt maximaliseren.
Van de basisprincipes van cryptovaluta en blockchain tot de selectie van de beste valuta om te minen, dit toegankelijke boek maakt het eenvoudig om direct aan de slag te gaan!

Peter Kent (Denver, VS) is momenteel e-commerce-consultant, gespecialiseerd in de optimalisatie van zoekmachines, waaronder Pay-Per-Click-technologie. Hij heeft diverse campagnes met zoekmachines en pay-per-click uitgevoerd. Hij is voormalig adjunct-directeur marketing bij Indigio, een webapplicationsdeveloper, waar hij werkte aan zoekmachine-optimalisatie. Hij werkt sinds 1984 online, schrijft al sinds 1993 over internet en is auteur van talloze boeken, tijdschriftartikelen en columns over internetgerelateerde onderwerpen. Zijn column Geek News verscheen in twee kranten in de staat Colorado. Hij richtte de e-businessdienstverlener BizBlast.com op en is auteur van Search Engine Optimization for Dummies. Hij zal dit boek promoten op zijn site www.searchenginebulletin.com.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatCryptovaluta minen voor Dummies / Peter Kent, Tyler Bain ; vertaling [uit het Engels]: Laura van der Voorden voor Fontline ; redactie: Hessel Leistra. - Amersfoort : BBNC uitgeverÐ, 2020. - XVIII, 357 pagina's : illustraties ; 24 cm.
Dit Dummies-boek deelt de inzichten van twee deskundige insiders, de Amerikanen Peter Kent en Tyler Bain, over het 'minen' van cryptovaluta - het algoritmische proces dat virtueel geld (zoals Bitcoins) genereert.
recensie citaatDe auteurs analyseren tot in detail de benodigde hardware, software en strategieën voor het minen. Zoals bekend is 'Voor Dummies' een boekenreeks van instructieboeken over uiteenlopende onderwerpen, in eenvoudige taal en gericht op mensen die er weinig van afweten. Dat laatste gaat voor dit specifieke boek niet echt op. Daarvoor is het onderwerp te technisch. De auteurs ontkomen helaas niet aan veelvuldig gebruik van voor leken onbegrijpelijk vakjargon.recensie citaatZonder flink wat voorkennis zal de doorsnee-lezer al snel afhaken. Maar voor wie al redelijk thuis is in het bitcoinwereldje is het absoluut een nuttige handleiding over een gecompliceerd maar actueel onderwerp. Zo'n uitgebreide gids was er op dit gebied nog niet. Uitvoering: softcover, geen kleurendruk, eigentijdse lay-out, met illustraties.. Bevat 5 delen, 17 hoofdstukken, een inleiding en een index. Beperkte lezerskring, niet voor dummies!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.