iPad voor senioren voor Dummies

Nancy C. Muir

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
iPad voor senioren voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045353173, geïllustreerd, December 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: BBNC Uitgevers

serienaam/reeks: Voor Dummies

vertaald door: Bart Roelofs

redactie: Marc Regenboog

beschrijving

Ben je een 50-plusser die een iPad gebruikt en zoek je de basisinformatie over je Apple-tablet? 'iPad voor senioren voor Dummies' kan je helpen! Deze toegankelijke gids heeft grotere letters, duidelijke illustraties, slaat verwarrend jargon over en behandelt precies wat je nodig hebt. Het helpt je bij het instellen van je iPad en laat je zien hoe je op het web surft, e-mails verstuurt, nieuwe apps aanschaft, muziek en boeken downloadt, video's bekijkt en nog veel meer. Met dit boek heeft je iPad geen geheimen meer voor jou!

Nancy C. Muir is de eigenaar van een schrijf- en consultbedrijf dat zich specialiseert in business- en technologische onderwerpen. Ze heeft meer dan honderd boeken geschreven, waaronder 'Computers For Seniors For Dummies' en 'iPhone For Seniors For Dummies'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatiPad voor senioren voor Dummies / Nancy C. Muir; vertaling [uit het Engels]: Bart Roelofs voor Fontline ; redactie: Bart Rolofs en Marc Regenboog. - Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2016. - XIX, 435 pagina's : illustraties; 24 cm.
Dit dikke Dummies-handboek gaat over het gebruik van de iPad en richt zich op een oudere doelgroep die voor het eerst een tablet van Apple wil gaan gebruiken. De aanwijzingen zijn helder beschreven, aangegeven met zwart-witte screenshots en gedrukt in een prettig leesbare duidelijke letter. Praktische oefeningen worden stap voor stap beschreven en zijn steeds dikgedrukt (tik op, scroll naar beneden, etc.). Echt alles van aankoop tot gebruik en probleemoplossen komt aan bod: de oriëntatie (hoeveel geheugen wil ik, welk model), installeren van nieuwe software en apps, gebruik van mail, internet, foto's bewerken, muziek beluisteren en nog veel meer. De informatie is gebaseerd op gebruik van de modellen iPad
Pro, iPad Air 2 en de iPad Mini 4 met los 10 als besturingssysteem. Een toegankelijke gids zonder technisch jargon voor een brede '5 0 -plus' doelgroep.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.