Economie voor Dummies

Peter Antonioni; Sean Masaki Flynn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Economie voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789045350141, geïllustreerd, November 2014
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 469 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

serienaam/reeks: Voor Dummies

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als je alles over de basis van de economie te weten wilt komen en wilt begrijpen hoe dit ons allemaal iedere dag weer beïnvloedt, kun je dit lezen in de pocketeditie van Economie voor Dummies. Deze handzame gids behandelt alles van macro- en micro-economie tot complexe onderwerpen als kapitalisme en recessie. Deze bijgewerkte editie neemt je mee door de geschiedenis langs de principes en theorieën die met economie te maken hebben en biedt een uitleg van alle gecompliceerde termen, zodat je in korte tijd alle ins en outs van de economie begrijpt.

Peter Antonioni is Universitair Docent bij het Department of Management, Science and Innovation aan het University College London. Hij heeft zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven gewerkt. Sean Masaki Flynn is Assistent Professor Economie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatDe auteurs zijn van huis uit economen en proberen met dit boek economie als wetenschap voor iedereen toegankelijk te maken. In de reeks ' voor dummies' zijn al verschillende onderwerpen belicht. De materie is zo opgezet dat er zo min mogelijk moeilijke woorden, formules en zinsconstructies worden gebruikt, waardoor het goed leesbaar wordt voor iedereen. Dit boek laat de lezer stapsgewijs kennis maken met diverse economische theorieën, veronderstellingen en inzichten. Het geheel is verdeeld in drie delen, welke respectievelijk de definitie van economie, macro- en micro-economie behandelen. Alle afzonderlijke hoofdstukken worden ondersteund met diverse voorbeelden, illustraties en pictogrammen die duiding geven aan de bijbehorende alinea. Als bonus krijg je een overzicht van economisch gerelateerde 'toptienlijstjes', zoals van bekende economen en economische misverstanden. Het boek slaagt erin de lezer vast te houden en kennis over te dragen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De kleine economie voor Dummies

paperback/ gebrocheerd: € 9.99
Hoe bereiken mensen de hoogste mate van geluk in een wereld met beperkte middelen? Dat is de vraag waar het in de economie om draait. 'De ...

Meer boekennieuws op Facebook.