Catan Puzzelboek

Richard Wolfrik Galland

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Catan Puzzelboek

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789045325866, geïllustreerd, 224 blz., November 2020
Formaat: 24.5 (h) x 17.7 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 760 gram.

Uitgever: BBNC Uitgevers

beschrijving

Dit CATAN Puzzelboek biedt een geheel nieuwe manier om nog onbekende eilanden van CATAN te ontdekken. Na de landing aan de oevers van dit weelderige, onbewoonde land, moet je jezelf en medestichters door een reeks puzzelproblemen loodsen naar vrede en welvaart. Je moet je verstand erbij houden: rollen toewijzen, grondstoffen beheren en cryptische kaarten ontcijferen, zijn nog maar het begin van je verregaande verantwoordelijkheden.

Met de 100 puzzels, verdeeld over 10 themahoofdstukken, verzamel je grondstoffen en verworvenheden en win je Overwinningspunten - zo haal je urenlang plezier in huis.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatCatan Puzzelboek : ontdek de veranderlÐke wereld van Catan in dit unieke puzzelavontuur / Richard Wolfrik Galland ; vertaling [uit het Engels]: Anne Oosthuizen. - Amersfoort : MUS, [2020]. - 224 pagina's : illustraties ; 25 cm.
In dit boek word je meegenomen in een verhaal langs allerlei raadsels, logicaquizzen en puzzels, honderd in totaal. Elk stukje eindigt met een vraag en als je de puzzel oplost, vind je het antwoord.
recensie citaatAlles staat in het teken van de ontwikkelingen en spelelementen van het bekende bordspel (De kolonisten van) Catan. Zo moet je een goede plek vinden voor je dorp, op inspectie bij de schaapsherders of de mijnen. Voor alle puzzels die je oplost, kun je ook grondstoffen verdienen, die als een soort score bijgehouden worden. Gelukkig staan achterin alle antwoorden, want er zitten hele pittige puzzels tussen. (Door de vertaling kan raadsel 72 niet opgelost worden.) recensie citaatDe vormgeving en alle illustraties zijn helemaal in de stijl van Catan, kleurrijk en gedetailleerd. Elke bladzijde heeft een mooie rand en minstens een illustratie. De tien hoofdstukken met steeds tien puzzels hebben allemaal een ander thema (ontdekken; verkennen; vestigen; bouwen; ontwikkelen; uitbreiden; handelen; verdedigen; creëren; ambiëren) en een eigen kleur. recensie citaatDit boek is een heerlijke aanvulling voor liefhebbers van het spel, maar ook als je dat nog nooit gespeeld hebt, zal dit boek je kunnen vermaken met alle verschillende puzzels. Op speelse wijze leer je logica te gebruiken.Vanaf ca. 15 jaar. V/J-AANBIEDING. Ook geschikt voor YA.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.