Drie minuten

Anders Roslund; Börge Hellström

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Drie minuten

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789044545623, 544 blz., July 2021
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 572 gram.

Uitgever: De Geus

vertaald door: Clementine Luijten; Jasper Popma

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Ex-crimineel Piet Hoffmann is op de vlucht voor zijn Zweedse verleden. In Colombia begint hij een nieuw leven. Ogenschijnlijk als persoonlijk beveiliger van de beruchte guerrillero El Mestizo, in werkelijkheid als infiltrant voor de Amerikanen, die strijden tegen de drugskartels.

Hij is de beste infiltrant die ze ooit hebben gehad. Maar dan gaat het gruwelijk mis. De Amerikanen publiceren een dodenlijst. En ook Piet staat erop …

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anders Roslund (Zweden, 1961) schreef tien misdaadromans als deel van de succesvolle schrijversduo’s Roslund & Hellström en Roslund & Thunberg. Er zijn miljoenen exemplaren van zijn boeken verkocht en zijn werk werd bekroond met talrijke prestigieuze internationale prijzen. Drie jaar is het tweede boek dat hij schreef onder eigen naam. Hij behoort tot de meest toonaangevende thrillerauteurs van Zweden.


Börge Hellström (1957) is oprichter van een non-profitorganisatie die ex-gevangenen helpt terug te keren in de samenleving. Journalist Anders Roslund (1961) maakte over deze organisatie de documentaire Lock ’em up. Zo leerden ze elkaar kennen. Met de thriller Vaderwraak legden ze de basis voor een gezamenlijk schrijverschap. Het duo staat garant voor spanning van de bovenste plank met een intellectuele schrijfstijl en baseert zich op actuele morele kwesties.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Drie minuten

paperback/ gebrocheerd: € 21.99
Ex-crimineel Piet Hoffmann is op de vlucht voor zijn Zweedse verleden. In Colombia begint hij een nieuw leven. Ogenschijnlijk als persoonlijk ...

Meer boekennieuws op Facebook.