Excel 2013

de basis

Ward van der Put

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Excel 2013

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789043028318, geïllustreerd, June 2013
Formaat: 23.8 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 420 gram.

Uitgever: MainPress B.V.

beschrijving

In dit boek maakt u uitgebreid kennis met de belangrijkste mogelijkheden van Excel 2013. U leert alle basisvaardigheden om snel en eenvoudig uw administratie op orde te krijgen. De stapsgewijze oefeningen maken u vertrouwd met de meest voorkomende functies en mogelijkheden van Excel. Bovendien kunnen alle voorbeeldbestanden gratis gedownload worden van de website bij deze serie.

Een greep uit de inhoud:
* nieuwe werkbladen opzetten
* gegevens invoeren en bewerken
* fouten opsporen
* werken met formules en functies
* grafieken maken
* doelzoeken

Ward van der Put (1969) is auteur en co-auteur van meer dan veertig computerboeken over uiteenlopende onderwerpen, waaronder Windows, Office en internet. Ward van der Put is oprichter van WinBooks®, een bureau dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van softwaredocumentatie.

Ieder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert. Kijk op www.pearson.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.