Simpel & Snel

100+ recepten voor alledaagse en bijzondere momenten

Janneke Philippi; delicious.magazine

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Simpel & Snel

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789038809571, geïllustreerd, 208 blz., November 2020
Formaat: 24.8 (h) x 19.7 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 938 gram.

Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

fotografie: Serge Philippi

beschrijving

In Simpel & Snel vind je recepten voor bijzondere momenten, zoals feest- en verjaardagen, etentjes met vrienden, brunch en barbecue. Maar ook heerlijke recepten voor ‘gewone’ dagen waarop je lekker wil eten.

Dit boek is geïnspireerd op een van de meest gekookte rubrieken uit delicious.magazine: ‘Simpel & Snel’. De recepten van Janneke Philippi zijn haalbaar voor iedereen, ook op de dagen dat er weinig tijd is om te koken. En toch hebben deze gerechten nét die twist, waardoor het alledaagse iets bijzonders wordt. Denk aan geroosterde ricotta met lauwwarme trostomaatjes, spinaziegnocchi uit de oven of visstoof met venkel en saffraan.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Janneke Philippi is kookboekenauteur en foodstyliste. Ook schrijft ze recepten voor veel tijdschriften. Ze heeft een maandelijkse rubriek in foodmagazine delicious. Samen met haar man, foodfotograaf en vormgever Serge Philippi, maakte Janneke meerdere kookboeken, die ook in het buitenland worden uitgegeven. Voorjaar 2019 verscheen Salade bij Nijgh Cuisine.


delicious. is hét foodmagazine van Nederland, waar echte foodlovers maandelijks hun hart ophalen aan verrassende recepten, prachtige fotografie, tips & tricks om beter te kunnen koken en de laatste foodnieuwtjes.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.