De laatste wens

Andrzej Sapkowski

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De laatste wens

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789024592142, 336 blz., October 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 415 gram.

Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy

serienaam/reeks: The Witcher

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen vol magie en monsters.

Geralt valt behoorlijk op, met zijn witte haar en doordringende ogen, zijn cynische houding en totale gebrek aan respect voor autoriteit... Maar hij is veel meer dan zijn indrukwekkende uiterlijk doet vermoeden.
Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Zijn doelwitten? Verachtelijke monsters die het land terroriseren.

Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Andrzej Sapkowski (1948) studeerde economie. Zijn fantasy-cyclus over de hekser Geralt van Rivia is een internationale bestseller, waarvan videogames, televisieseries en een graphic novel zijn gemaakt. Zijn werk verschijnt in vijftien landen in vertaling. Sapkowski is ook winnaar van de David Gemmell Legend Award.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De laatste wens

paperback/ gebrocheerd: € 19.99
Dit is de eerste verzameling verhalen van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill ...

Meer boekennieuws op Facebook.