In een ogenblik

Eén moment kan alles voorgoed veranderen

Linda Green

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In een ogenblik

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022592786, 352 blz., April 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 506 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Yolande Ligterink

beschrijving

Een razend spannend en meeslepend verhaal over een bijzondere vriendschap: één moment kan alles veranderen

De tienjarige Finn is anders dan andere jongens: hij houdt van tuinieren en spelen op zijn ukelele, en wil alleen eten in cafés met de hoogste hygiëne-classificatie. Zijn eigenaardigheid leidt tot gepest op school en de scheiding van zijn ouders maakt zijn leven alleen maar zwaarder. Na een ruzie tussen zijn ouders over de voogdij neemt Finns moeder hem mee naar een nieuw café.

De al wat oudere serveerster Kaz heeft een goed gevoel voor humor en een hart van goud, maar in haar eigen leven gaat niet alles even makkelijk. Als Finn en zijn moeder tijdens een van haar diensten binnenkomen, wordt hun lot voorgoed bezegeld. Ze weten het nog niet, maar de tweede keer dat ze elkaar tegen het lijf lopen, zal hun leven op het spel staan.

In de pers

‘Green pakt een actueel onderwerp bij de hoorns. Een zwaar thema, overtuigend verteld.’ VN Detective & Thrillergids over Haar laatste woorden

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Linda Green werkte jarenlang als journalist voor ze zich op het schrijven van boeken richtte. Ze schreef onder andere voor The Guardian, The Independent on Sunday en The Times Educational Supplement. Inmiddels is ze fulltime thrillerschrijver. Green woont in West-Yorkshire met haar familie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.