Erfenis

Een moeder en dochter moeten samen hun traumatische verleden verwerken - en het gevaar voorblijven

Nora Roberts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Erfenis

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022592373, 544 blz., May 2021
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 715 gram.

Uitgever: Boekerij

vertaald door: Fast Forward Translations

beschrijving

De nieuwe grote thriller van het fenomeen Nora Roberts, de koningin van de romantic suspense

Adrian Rizzo was zeven toen ze haar vader voor het eerst zag. Dat was ook de dag waarop hij haar bijna vermoordde – voordat haar moeder, Lina, tussenbeide kwam. Daarna vlucht Lina met haar dochter naar haar ouders in Maryland, waar Adrian een heerlijk leven heeft, met vriendinnen, een beste vriend, en haar grootouders. Lina maakt een zeer succesvol bedrijf van haar eigen fitnessmerk.

Op de middelbare school begint Adrian met haar eigen yoga- en trainingsvideo’s, waarna ze in de succesvolle voetsporen van haar moeder treedt. Als ze naar New York verhuist krijgt ze haar eerste dreigbrief. Lina vertelt haar dat ze ook zelf van dergelijke brieven heeft gekregen en dat Adrian zich geen zorgen hoeft te maken. Maar de brieven komen regelmatig binnen, waar Adrian zich ook bevindt. En na haar terugkeer in Maryland om voor haar grootvader te zorgen worden de brieven steeds dreigender van toon. Hier, omringd door vrienden en hun families, heeft Adrian het gevoel dat ze veel meer te verliezen heeft dan slechts haar eigen leven...

In de pers

‘Respect voor deze zeer productieve en veelzijdige auteur.’ Hebban.nl

‘Nora Roberts laat zien dat ze meer kan dan een liefdesroman schrijven.’ Veronica Magazine

‘Alle ingrediënten voor een goede thriller worden ingezet, met een grandioos resultaat.’ The New York TimesInkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Nora Roberts is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Van haar ruim 225 titels werden al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht en een groot aantal kwam meteen op nummer 1 van de New York Times-bestsellerlijst terecht. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.