Dit is een goede gids

voor een duurzame lifestyle

Marieke Eyskoot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dit is een goede gids

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022590027, geïllustreerd, January 2020
Formaat: 23.7 (h) x 17.8 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 920 gram.

Uitgever: Boekerij

beschrijving

Volledig herziene editie, met updates van alle winkels, adressen, merken, weetjes en cijfersDit is een goede gids voor een duurzame lifestyle. Zo simpel is het. Wil je best wat bewuster leven, maar weet je niet hoe? En kun je er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit jouw boek.Het staat vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd, en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen kunnen gaan. En vooral dat het gaat om goed, niet om perfect: om slimme keuzes, doen wat je kan en wat bij je past. Met dit moderne handboek maakt Marieke Eyskoot, expert op het gebied van duurzame mode en lifestyle, groen en eerlijk leven leuk en bereikbaar. De juiste adressen, mooie merken, fijne plekken, verrassende weetjes en handige oplossingen – precies wat je nodig hebt. Want iets goeds doen én het goed hebben tegelijk: kan het veel beter?

De pers over Marieke Eyskoot


‘In z’n genre steekt dit boek met kop en schouders boven de rest uit.’ Vrij Nederland


‘Een gids als deze heb je gewoon heel hard nodig.’ Eric Corton, presentator, acteur en Rode Kruis-ambassadeur‘Duurzame bijbel.’ Glamour


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Marieke Eyskoot (1977) is duurzame lifestyle-expert. Ze zet slim, sustainable leven in stijl wereldwijd op de kaart. Marieke is veelgevraagd keynote spreker, presentator en dagvoorzitter en consultant. Ze schreef bestseller Dit is een goede gids – voor een duurzame lifestyle (al 20.000 exemplaren én een internationale editie) en de jeugdversie Dit is een goed gidsje – voor een betere wereld.

Marieke stond meermaals in de Trouw Duurzame 100, op TEDx, in verschillende topvrouw-lijsten en werd door Het Parool genomineerd als Amsterdammer van het Jaar. Met zo’n twintig jaar ervaring is ze voor veel media de go-to-persoon over deze onderwerpen. Ze eet al sinds haar 12de geen dieren meer, kan niet autorijden (goed voor de wereld, maar weleens onhandig), doorbreekt graag taboes en leidt de beweging #SustainabilityAgainstShame.


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.