Van In Episode 4

Pieter Aspe

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van In Episode 4

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789022337622, 320 blz., December 2020
Formaat: 22.5 (h) x 15.2 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 555 gram.

Uitgever: Aspe NV

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Frank Flamand is een rijke, Brugse industrieel die nog maar een paar maanden te leven heeft. Hij heeft vrouw noch nageslacht. Zijn broers en zus azen op zijn fortuin. Flamand is niet van plan alles zomaar weg te schenken en laat zijn vertrouwenspersoon contact opnemen met Van In. Hij wil de mogelijke erfgenamen ook aan een privéonderzoek onderwerpen. Wanneer Flamand overlijdt, valt de erfenis iedereen als een baksteen op de maag. Niets is voor niets. En wat is de rol van de dwerg in dit merkwaardige verhaal?

In 2020 is het precies 25 jaar geleden dat Pieter Aspe debuteerde met Het vierkant van de wraak, het eerste deel van zijn iconische reeks met de geliefde personages Pieter Van In, Hannelore Martens en Guido Versavel. Na deze reeks, bestaande uit 39 delen, startte Aspe in 2018 met een nieuwe tiendelige reeks. Commissaris Van In is nog steeds de protagonist, maar zijn situatie is geheel anders. Van In is met pensioen, hij kan zich niet herinneren wat met zijn geliefden is gebeurd en mist hen heel erg.

Van In Episode 4 is de voortzetting van een reeks die tien boeken zal omvatten. Wie de tien boeken verzamelt, zal aan het einde de lange rode draad kunnen ontwarren.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Van In Episode 4

paperback/ gebrocheerd: € 22.50
Frank Flamand is een rijke, Brugse industrieel die nog maar een paar maanden te leven heeft. Hij heeft vrouw noch nageslacht. Zijn broers ...

Meer boekennieuws op Facebook.