Oneindige liefde

In 7 stappen naar een nieuwe balans tussen liefde, relatie en gezin

Emanuela Deyanova; David de Kock

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oneindige liefde

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789021424156, 256 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 327 gram.

Uitgever: Volt

beschrijving

In het begin is iedere relatie fantastisch. Maar eigenlijk ken je elkaar nog niet écht. Tot je opeens in die eerste crisis terechtkomt en je ontdekt dat ook deze relatie niet altijd loopt zoals je zou willen. Gelukkig is er goed nieuws: liefde kun je leren. Een fijne relatie krijgen en houden is een vaardigheid.

Ontdek welke liefdestaal jij en je partner spreken, hoe je je frustraties overwint, hoe je je aantrekkingskracht en seksualiteit versterkt, hoe je écht leert luisteren naar de ander en vooral: dat een crisis niet het einde hoeft te betekenen, maar juist het begin kan zijn van een veel diepere verbinding.

Met Oneindige liefde verstevig je je relatie in zeven simpele stappen en creëer je een veilige, liefdevolle omgeving voor je kinderen om in op te groeien.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Emanuela Deyanova is een expert op het gebied van liefde en relaties. Als gecertificeerd EFT- en systeemcoach begeleidt ze koppels in hun zoektocht naar liefde, passie en verbinding. Emanuela heeft een relatie met David de Kock, met wie ze twee kinderen kreeg. David is medeoprichter van 365 Dagen Succesvol.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.