Little Escapes in Nederland

meer dan 208 vakantieadressen in eigen land

Maartje Diepstraten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Little Escapes in Nederland

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000377299, 224 blz., March 2021
Formaat: 25.8 (h) x 17.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 729 gram.

Uitgever: Spectrum

serienaam/reeks: Little Escapes

trefwoorden: barts boekje vakantie verwennen weekendje weg zomervakantie

beschrijving

Nederland is veel leuker en aantrekkelijker dan je denkt! Ga maar eens naar een van deze bijzondere en vaak nog onontdekte plekken in eigen land. Met zijn tweeën of met het gezin. Een weekendje weg of lekker lang op vakantie. Maartje Diepstraten, van het populaire reis- en lifestyleblog Barts Boekje, neemt je in Little Escapes in Nederland mee naar meer dan 208 originele vakantieadressen. Adressen die net dat beetje extra - een oe, een aah of een hehe - hebben voor je kids, je hond en/of jezelf.


Als curator van het goede leven kent Maartje als geen ander de beste plekken om te genieten, te eten, te slapen en te ontspannen. Little Escapes in Nederland staat dan ook vol met de allerleukste, -mooiste, -lekkerste en -gezelligste adressen om in Nederland op ontdekking te gaan. Beloofd.


Over Little Escapes
‘Voor een verwentrip hoef je echt niet naar Bora Bora of Honolulu bewijst dit adressenboek met meer dan 200 toffe adressen in Nederland en Vlaanderen.’ Harpers Bazaar

Over Little Escapes net over de grens
’Ook als je nergens heengaat kun je er heerlijk bij wegdromen.'&C Magazin

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Maartje Diepstraten schrijft voor VT Wonen, Delicious en &C. Ze onderhoudt de populaire blog Barts Boekje. Deze Amsterdamse uit het Brabantse heeft de bijnaam ‘Bart’ gekregen van haar vader en naar die bijnaam vernoemde ze haar populaire travelblog.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.