Bijzonder simpel

Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen-voor elkaar of voor jezelf

Alison Roman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bijzonder simpel

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000375172, geïllustreerd, 320 blz., October 2020
Formaat: 26.1 (h) x 21.0 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1329 gram.

Uitgever: Spectrum

trefwoorden: alison roman dining in eenvoudig etentje koken voor grotere groepen makkelijk new york times nothing fancy shallot pasta the stew you tube

beschrijving

Een van de beste kookboeken van het jaar- volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network


Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.

De opbouw van het boek is gebaseerd op de samenstelling van haar eigen maaltijden, wat zijzelf de vijf belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden en de meeste recepten zijn geschikt van 4 tot 6 personen.


Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: 'Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zo flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt'
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie


'Alison Roman is de food writer van The New York Times én onze nieuwe culinaire crush' - KNACK


';De onweerstaanbare Alison Roman is niet bang voor een scheutje extra olijfolie, brengt de lol terug in de keuken en voelt als een culinaire vriendin.'- Monique van Loon, culinair schrijver


'Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.' Mascha Lammes, kookboekauteur


'Alison is fantastisch. Je wilt haar zijn.'- Jet van Nieuwkerk, presentatrice Wat eten we (Net5)


'Alison Roman leidt ons vrolijk door het beloofde land van home cooking.'- Samin Nosrat, auteur Zout, vet, zuur, hitte


Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.