De Zilveren Lepel - Classic

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Zilveren Lepel - Classic

gebonden: € 49.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000373314, 368 blz., August 2020
Formaat: 27.9 (h) x 21.2 (b) x 4.5 (d) cm. Gewicht: 1795 gram.

Uitgever: Spectrum

trefwoorden: antipasti basisgerechten basiskookboek basisrecepten de zilveren lepel foto bij ieder gerecht italiaans luxueus pasta primi secundi standaardwerk ...

beschrijving


'Het boek werd al "dé ultieme samenstelling" van traditionele gerechten uit de Italiaanse thuiskeuken genoemd, en deze elegante verzameling van 170 authentieke recepten toont het diverse palet van het land.' The IndependentDé nieuwe Italiaanse kookbijbel


De Zilveren Lepel - Classic biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek De Zilveren Lepel. Zeer fraai vormgegeven en met volledig nieuwe fotografie.


Sinds de eerste uitgave in 1950 is Il Cucchiaio d'Argento (De Zilveren Lepel) hét Italiaanse kookboek dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.


In deze nieuwe, luxe uitgave zijn de 170 allerbeste recepten verzameld, uit diverse regio's van Italië. Deze nieuwe verzameling bevat prachtige foto's van elk gerecht. De dubbele leeslinten zorgen voor gebruiksgemak. En de prachtige vormgeving en rijke uitvoering maken dat dit het ideale cadeau is voor zowel de beginnende als de gevorderde (thuis)kok.


Met recepten voor elke smaak en voor iedere gelegenheid is De Zilveren Lepel - Classic het ultieme kookboek om te kunnen genieten van de meest authentieke en overheerlijke Italiaanse gerechten en een echte must-have voor de liefhebber van de beroemde Italiaanse keuken.


De Zilveren Lepel is al meer dan zestig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is dé bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.