Face It

Debbie Harry

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Face It

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789000359165, geïllustreerd, 392 blz., October 2019
Formaat: 23.0 (h) x 15.3 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 834 gram.

Uitgever: Spectrum

vertaald door: Annemie de Vries

beschrijving

De langverwachte autobiografie van een van de meest iconische rockchicks allertijden


Hoewel Debbie Harry al meer dan veertig jaar door het leven gaat als icoon en zelfs na haar zeventigste nog hele zalen in extase brengt als frontvrouw van de Amerikaanse band Blondie, is het verhaal achter dit icoon al die tijd een mysterie gebleven. Jarenlang gaf ze geen solo-interviews, maar was ze, onder het mom van ‘Blondie is een groep’, altijd omringd door haar medebandleden die zoveel voor haar betekenen. Tot nu.


In haar memoires vertelt Harry het verhaal van hoe een verlegen meisje uit een adoptiegezin in een klein stadje in New Jersey uitgroeit tot een fenomeen binnen de muziekwereld. En daarbuiten, want Debbie Harry is zoveel meer dan alleen de zangeres van Blondie. Naast haar solocarrière stond ze symbool voor veranderingen in de kunst, mode en cultuur. Een inspirerend boek waarin de stoere Harry laat zien zich toch ook kwetsbaar te kunnen opstellen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Deborah Ann ‘Debbie’ Harry (1945) maakte wereldfaam als frontvrouw van de Amerikaanse band Blondie en als soloartiest. Met Blondie stond ze aan het begin van de vroege Amerikaanse new-wave en punkscene, en met haar iconische looks groeide ze als snel uit tot een van de grootste sekssymbolen van haar generatie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.