Het Handboek voor de Nieuwe Aarde 1

Een inwijdingspad van 130 stappen

Jan Pieter Schreur

Het Handboek voor de Nieuwe Aarde 1

gebonden: € 33.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91728-15-0, geïllustreerd, 344 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

trefwoorden: inwijdingsweg, Tzolkin, Maya kalender, spirituele gids

beschrijving

Dit boek is gebaseerd op de Tzolkin, de spirituele kalender van de Maya's. Tijd is in de Tzolkin niet lineair, maar spiraalvormig. Alles beweegt in cycli met als enige uitgangspunt: groei in bewustzijn.
Dit boek is een spirituele gids die je in je eigen tempo begeleidt door de lessen en valkuilen van deze tijd van overgang. Het is een inwijdingspad van 130 stappen.

Het eerste deel is vooral gericht om jou te ondersteunen jezelf te vinden en te bouwen aan je fundament. Met het tweede deel, dat later zal verschijnen, kun je naar buiten treden en het pad van eenheid gaan bewandelen.

De auteur Jan Pieter Schreur heeft in vier jaar tijd alle stappen doorleefd en de weerslag van zijn ervaringen is als een blauwdruk verweven in de teksten, die in ritmische bijna poëtische vorm diepere lagen raken. De magie die hij in het schrijven heeft beleefd, de verbinding die ontstond met de eenheid en gidsenwereld, draagt het boek als sleutel bij zich.

De woorden zullen met je werkelijkheid versmelten en er ontstaat een samenwerking met je Hogere Zelf en gidsen, het boek en jouw realiteit. Zo kun je de tegenstrijdigheid van dualiteit overstijgen. Het Handboek inspireert, verlost en gaat verder daar waar andere paden stoppen.

Een boodschap direct tot de ziel.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.