De dood bestaat niet, met acht brieven

Aad Hoogendam

De dood bestaat niet, met acht brieven

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-94-91872-91-4, 142 blz., August 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Ons belangrijkste levensdoel is naastenliefde. Met de naastenliefde houden we automatisch ook van het goddelijke, want het goddelijke is het goede, in ieder mens aanwezig als “de goddelijke vonk”. Met het praktiseren van naastenliefde voldoen we aan de twee belangrijkste geboden uit de bijbel: het goddelijke en de naasten lief te hebben.
Door dit te doen wacht ons een behouden thuiskomst.
Indien de kerkleiding dit als universeel uitgangspunt zou kunnen overnemen, ontstaat in de toekomst “De Kerk van de Naastenliefde,” met het kruis als symbool van de naastenliefde.

Naast het naleven van de twee geboden, worden we ook opgeroepen te leven volgens drie eenvoudige opdrachten, omdat de dood niet bestaat en we niet vrijblijvend op aarde zijn. Deze drie opdrachten zijn: “Heers over de hele aarde,” “Word talrijk om de aarde te vullen en te onderwerpen” en “Onderzoek alle dingen en behoud het goede”.
De vierde herdruk van “De dood bestaat niet!” en het Addendum hiervan, met de acht extra brieven aan de volksvertegenwoordiging van Nederland, geven een handreiking voor de invulling van deze opdrachten.

Deze documentatie geeft tevens aanwijzingen voor het behoud van de democratie en het voorkomen van een derde wereldoorlog. Tenslotte geeft deze documentatie aan hoe de aarde, die na de schepping goed was, weer goed kan worden.

Met het naleven van de geboden en het vervullen van de opdrachten geven we zin aan ons leven. Hiermee wordt echter geen antwoord gegeven op de vraag wat de zin van ons leven is. Dit antwoord ligt tot op heden nog verborgen bij het goddelijke.

Intussen zijn er drie axioma's vastgesteld die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een modernere metafysica. Deze zijn: het bestaan van het goddelijke, het bestaan van telepathie en het bestaan van het onstoffelijke bewustzijn. Daarnaast is er ook vastgesteld dat toeval niet bestaat.
Voldoende ingrediënten voor een club van deskundigen en wetenschappers om op zoek te gaan naar alle schaakspelregels van de metafysica, om zo de hokjesgeesten te laten verdwijnen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.