Vogels

verrassend vlakbij

Jip Louwe Kooijmans

Vogels

gebonden: € 9.95

ISBN: 978-90-5011-576-6, geïllustreerd, 344 blz., June 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: KNNV Uitgeverij

trefwoorden: natuurgids vogelgids vogels vogels herkennen

beschrijving

Van roodborst tot kauwtje en van goudhaan tot torenvalk. Vogels verrijken je tuin en omgeving! In 'Vogels verrassend vlakbij' leer je op een informatieve, praktische én inspirerende wijze van alles over de vogels die je in je omgeving tegen kunt komen. Hoe herken je ze, waar vind je ze en wat kun jij voor ze doen?

Geniet van de zingende spreeuw op het perron of brutale mussen op het terras. Lees meer over hun leven en ontdek wat ze nodig hebben. In de tuin of op pad, leer de vogels kennen en wordt enthousiast vogelliefhebber.

* Leuke wetenswaardigheden over vogels
* Talloze tips over hoe je vogels makkelijk kunt herkennen
* Welke vogels kun je in welke maand zien?
* Extra ruimte voor eigen notities en/of schetsen

Een vrolijke gids voor alle natuurliefhebbers!

Jip Louwe Kooijmans is van jongs af aan gefascineerd door vogels. Hij raakte geïnteresseerd in stadsvogels toen hij ontdekte dat aan wat in de boekjes beschreven staat. Hij schreef verschillende vogelboeken, waaronder 'Stadsvogels in hun domein' en 'Zakgids vogels van Nederland'.

Met de nieuwe natuurgidsenserie 'verrassend vlakbij' begint het genieten van de natuur dichtbij huis. In je eigen tuin of op pad, wandelend en fietsend, in ieder seizoen. De ervaren schrijvers geven inspiratie voor wat je zelf voor de dieren en planten kunt doen en gouden tips voor onverwachte ontmoetingen. Ontdek zo het goudhaantje: het kleinste vogeltje van Nederland en symbool voor deze serie.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.