Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

psychometrie en andere paranormale waarnemingen

Thomas F. Woolthuis

Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-6203-780-9, 129 blz., February 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 218 gram.

beschrijving

Psychometrie, het lezen van foto's en voorwerpen, zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als gevolg van televisie programma's en komt het daarmee gelukkig uit de 'achterkamertjes-sfeer'.
Doordat we er zo weinig van wisten, waren de meningen snel gevormd en zou het lezen van foto's, raar zijn, mysterieus en onverklaarbaar. Niet zomaar hadden velen, die zich afsluiten voor dit spirituele, de neiging het te veroordelen en in de ban te stoppen.

Maar het lezen van dit boek maakt de stelling dat psychometrie onzin is, aan het wankelen. Tegenwoordig schijnt iedereen foto's te kunnen 'lezen'. U nog niet? Dan is dit boek mogelijk interessant voor u, te lezen hoe de auteur van dit boek zijn eerste schreden heeft gezet in de wereld van het lezen van foto's.

Op een eenvoudige manier wordt u meegenomen langs allerlei voorvallen en spirituele situaties.
In een samenvatting van verhaaltjes houdt Thomas u geboeid en geeft hij terloops ook tips en oefeningen waarmee u wellicht de informatie, die besloten ligt in foto's en voorwerpen, zelf ook kunt lezen.

Een aantal oefeningen, meditaties en readingen door de jaren heen verzameld, van verschillende mensen uit binnen- en buitenland, leest u allemaal terug in dit boek.

Het woord 'psychometrie' is, als u dit boek gelezen heeft, ineens geen raar woord meer.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Thomas F. Woolthuis (1959) is medium, paragnost & Reiki Master in de Usui system... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.