Unexpected Encounters

ZekerZin Uitgeverij

Unexpected Encounters

paperback/ gebrocheerd: € 10.00

ISBN: 978-90-823354-1-5, geïllustreerd, 64 blz., March 2016
Formaat: 10.5 (h) x 14.8 (d) cm. Gewicht: 50 gram.

Uitgever: ZekerZin

Honor your unexpected encounters

Heb je dit wel eens?
Je loopt op straat loopt en maakt zomaar een praatje. Een onverwachte ontmoeting!

Of zoals ik zelf laatst had:
"Ik fietste naar mijn werk op de racefiets en was eigenlijk al een beetje te laat. Mijn snelheid zat er goed in maar ik reed even hard als een man in een rolstoelbrommer. We haalden elkaar bij elk stoplicht weer in. Tot dat we aan de praat raakten en we een paar kilometer lang naast elkaar reden. We wisselden uit waar we naar toe gingen, we hadden beiden haast en moesten beiden om 10uur op een afspraak zijn. Hij had geen zin om te wachten op de rolstoeltaxi en wilde liever onafhankelijk zijn. Vandaar dat hij op deze heldere ochtend in de vrieskou gekozen had voor zijn brommer en zeer koude benen. Ik had op mijn beurt gekozen voor de fiets vanwege de zon en het bos waar we langs reden. We hadden beide plezier in het spontane contact. Toen we allebei onze eigen weg weer gingen zwaaiden we gedag alsof we goede bekenden waren."
Een onverwachte ontmoeting waardevol om te herinneren!

Dit zijn de verhalen die je zelf kwijt kan in dit handzame boekje. Gewoon voor jezelf omdat elk van deze onverwachte ontmoetingen het dagelijkse leven kleur geven.

Het boekje is de eerste in een reeks van opschrijfboekjes, die allemaal in het teken staan van onverwachte ontmoetingen of onverwachte creaties.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.