De lessen van de Instantmiljonair

Een vertelling over wijsheid en rijkdom

Mark Fisher

De lessen van de Instantmiljonair

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 978-90-76771-69-4, 100 blz., June 2005 UITVERKOCHT!

trefwoorden: miljonair

beschrijving

Het verhaal gaat over een ge­wone jongen van 32 jaar, met een slecht betaalde kantoorbaan en weinig toekomstperspectieven. Hij koestert echter dezelfde wensen, dromen en verlangens als de meeste mensen.
Zijn ontmoeting met de Instantmiljonair wordt een avontuur met onverwachte wendingen en schokkende verras­singen. Stap voor stap onthult de Instantmiljonair hem zijn geheimen, en in korte tijd leert hij anders te denken over rijk worden. De lessen van de Instantmiljonair verschaffen de jongeman totaal onverwachte en verrassende inzichten. Zo ontdekt hij de overweldigende kracht van zijn gedachten, van woorden en van zelfvertrouwen.
Ook blijkt dat financiële voorspoed en een rijk gevuld leven voor iedereen is weggelegd, mits men de principes erachter begrijpt en toepast. Materiële rijkdom kan alleen verworven worden door eerst geestelijke rijkdom te ontwikkelen. Wie arm blijft denken zal nooit rijk worden.
De lezer wordt onweerstaanbaar meegezogen in de over­tuigingskracht van het verhaal en gemotiveerd om de ­nieuwe inzichten ook zelf uit te proberen.

Een boek om te lezen en te herlezen, in de praktijk toe te passen en vervolgens cadeau te geven!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.