Verwarde man

Leed en herstel in 40 verhalen

Mark Verhoogt

Verwarde man

paperback/ gebrocheerd: € 13.40

ISBN: 978-90-77024-52-2, 88 blz., March 2016
Formaat: 18.0 (h) x 11.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 99 gram.

e-Boek (ePub): € 8.99

ISBN: 978-90-77024-95-9, March 2016

trefwoorden: psychiatrie, bipolair, schizoaffectief, manisch-depressief, therapie, ggz, ervaringsverhaal,stigma

beschrijving

Mark Verhoogt was twintig jaar in behandeling bij de ggz. Zijn ziektegeschiedenis kent meerdere diagnoses. Een serie therapieën heeft in samenspel met persoonlijke groei het herstel uiteindelijk goed op gang gebracht. Met professionele hulp, beperkt tot af en toe een bezoek aan de huisarts, zoekt Mark nu een weg tussen de mijnen en valkuilen die bij zijn psychische kwetsbaarheden horen. Uit het beschrijven van ervaringen put hij kracht en inzicht. Het gaat van wanhoop en paniek tot diepe wanen en klein geluk, van afglijden naar opkrabbelen. De korte verhalen in dit boek geven samen een beeld van een psychiatrisch patiënt de psychiatrie voorbij.

Het boek is verschenen vlak voor de boekenweek 2016, met als motto 'Was ich noch zu sagen hätte'. Mark Verhoogt heeft inderdaad veel te vertellen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Indrukwekkend relaas'Ik vind dit een indrukwekkend en zeer goed geschreven relaas. Ik ben echt... lees de hele tekstrecensie'Heb de verwarde man in een ruk uitgelezen. Indrukwekkend en ontroerend!' Paul... lees de hele tekstEen aanrader'Verwarde man is een echte aanrader voor patiënten en hun naasten en ik zie... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.