Typisch iets voor mij

Maak kennis met de (eigen)aardigheden van jezelf en anderen. Met uitgebreide persoonlijkheidstest

Melanie AltStefanie Stahl

Typisch iets voor mij

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-136-7, 192 blz., March 2016
Gewicht: 320 gram.

trefwoorden: zelfkennis, persoonlijkheid, persoonlijkheidstest, onderbewustzijn, karakter, karaktertype

beschrijving

In 'Typisch iets voor mij!' maken we een reis door ons onderbewustzijn op basis van de karaktertypologie van Carl Jung, verder ontwikkeld door Isabel Myers en Katharine Briggs. Daarbij krijgen we nieuwe inzichten over onze persoonlijke gedragspatronen, en over het functioneren van de menselijke psyche in het algemeen. Dat maakt dit boek tot een gebruiksvriendelijke handleiding in de omgang met onszelf en met onze medemens.
De auteurs gaan uit van zestien zeer herkenbare karaktertypes, elk met hun eigen ‘gebruiksaanwijzing’ inclusief praktische suggesties hoe het beste met ieder type omgegaan kan worden. Aan de hand van deze ‘gebruiksaanwijzing’ ontstaat een inzicht in onszelf dat ons leven aanzienlijk kan verlichten.

Noot voor de ongeduldige lezer met behoefte aan zelfkennis: doe eerst de uitgebreide persoonlijkheidstest achterin het boek en constateer wat ‘typisch iets voor jou’ is.

Dit is het tweede boek van psychologe en psychotherapeute Stefanie Stahl in het Nederlands. Eerder verscheen Bindingsangst, dat in Duitsland een enorme bestseller werd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.