Een mooie oude dag

Felix Sperans

Een mooie oude dag

paperback/ gebrocheerd: € 8.00 Tijdelijke prijs tot 1-8-2021, daarna € 15.95.

ISBN: 978-94-91826-35-1, geïllustreerd, 112 blz., December 2015
Formaat: 23.0 (h) x 17.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 233 gram.

trefwoorden: filosofie, existentieel, ouderdom, Felix Sperans,

Goede raad is duur

'Laat ons nu nog maar wat werken en zorgen voor alles en iedereen die ons zijn toevertrouwd, en tussendoor onszelf wat sparen en ook wat geld opzijzetten, allemaal voor later, zodat we dan, eens we met pensioen zijn, van een "mooie oude dag" kunnen genieten, en zodat we daar dan ook de nodige middelen voor hebben, en ons niets hoeven te verwijten of te ontzeggen,' heb ik mijn vader zaliger vroeger dikwijls horen zeggen. Vader was een wijs man en dus heb ik hem op zijn woord geloofd, en navenant zijn "goede" raad geleefd.

Wat er intussen van mij en vaders "goede" raad is geworden, nu ikzelf al middenin die "mooie oude dag" terecht ben gekomen, staat in dit boek.

Gepensioneerden zullen zich ongetwijfeld in dit boek herkennen, en alle anderen kunnen erin lezen hoe zij zich best op hun pensioen kunnen voorbereiden, om er nadien optimaal en zorgeloos te kunnen van genieten.

Felix Sperans

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Zwaar hoestende filosoof...Ik leerde Felix Sperans kennen als een zwaar hoestende filosoof. Reeds voor... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.