Waarachtig Leven

Jules van der Veldt

Waarachtig Leven

paperback/ gebrocheerd: € 15.50

ISBN: 978-90-8954-809-2, 95 blz., September 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 154 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: automatisch schrift, inspiraties, internet, leerprocessen, universele waarheid, medemenselijkheid, hoop

Hoopvolle teksten vanuit het grote wetende veld

Jules van der Veldt ontvangt al vele jaren teksten vanuit het grote wetende veld. Deze ontvangen inspiraties zet hij op het wereldwijde web, waar ze door vele duizenden mensen worden gelezen. Ze geven inzicht in onze menselijke (leer) processen en de wijze waarop we ermee kunnen omgaan.
De teksten die in dit boek zijn gebundeld, vormen samen een eenheid, een soort universele waarheid voor deze tijd. Bijzonder, maar ook confronterend voor de wijze waarop we ook vandaag nog met elkaar omgaan. Hoopvol ook, want we leven blijkbaar in een groot wereldwijd veranderingsproces gericht op een werkelijk betere wereld.

Dit geschrift overstijgt allerlei religieuze stellingen en dogma’s, maar is er ook gelijk aan, daar waar binnen de mensheid en haar geloofsovertuigingen, zuiverheid en onderlinge gelijkheid de uitgangspunten zijn. Waar medemenselijkheid en wederzijds begrip wordt voorgestaan en het eigenbelang dienstbaar is aan het algeheel welzijn. Een geschrift dat de wereld mooier kan maken wanneer we ook zélf een eigen bijdrage willen en durven leveren, anders dan voorheen.
Lees het en het zal uzelf en uw beeld van de wereld hoopvol stemmen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.