Engelen om je heen

Joke Slagmolen

Engelen om je heen

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-533-3, 189 blz., August 2015 UITVERKOCHT!

trefwoorden: engelen om je heen joke slagmolen medium

beschrijving

Dit boek beschrijft bijzondere ervaringen en ontmoetingen van de auteur, Joke Slagmolen, met engelen, gidsen en lichtmeesters.
Zij geeft inzicht in haar eigen leven als hooggevoelige en beschrijft hoe zij haar mediamieke gaven heeft ontwikkeld. Door haar eigen pad te beschrijven, geeft de auteur inzichten en verklaringen en maakt zij de engelen zichtbaar voor de lezer. Hiermee deelt zij haar hoogste pieken en diepste dalen.
Joke beschrijft op een laagdrempelige manier situaties uit het leven van hoog gevoeligen, de worsteling van ouders van nieuwetijds kinderen, over engelmensen/kinderen en het diep ontroerende verhaal van een stervensbegeleiding.
Alle hoofdstukken worden afgesloten met prachtige meditaties of overdenkingen.
De lezer zal herkenning, rust en handreikingen uit de inhoud halen. In deze tijd van grote veranderingen is het van belang dat men zich bewust wordt van zichzelf en de energieën om ons heen, en deze bewustwording om te zetten naar eigenheid. De doelgroep van dit boek is veel breder dan alleen de hooggevoelige mens.
Met dit boek wil de auteur deze onderwerpen uit de sfeer van spiritualiteit halen en ze een plek geven in een nieuwe lifestyle.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.