Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot

drs Donna van der Steeg

Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot

paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-495-4, geïllustreerd, 164 blz., July 2015 UITVERKOCHT!

trefwoorden: osho zen tarot donna van der steeg

beschrijving

Een zuivere en eenduidige vraagstelling is belangrijk om een optimaal rendement van je Osho Zen Tarot kaarten te hebben. Daarnaast is de keuze van het juiste legpatroon belangrijk hiervoor.
Dit boek 'Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot' biedt een schat aan mogelijkheden voor de diverse levens - en coachsituaties.
Voorop staat het werken met jezelf, voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast komen specifieke legpatronen voor coachen, voor relaties en voor je spirituele ontwikkeling aan bod. De patronen worden, een voor een, door de auteur uitgelegd en in praktische situaties uitgevoerd. En op een harmonieuze manier staan Zen inzichten en verhelderende verhalen in de tekst gevlochten. Op deze manier komt de rijkdom van de Osho Zen Tarot in volle glorie tot uiting. De oneindige mogelijkheden worden tastbaar en praktisch uitvoerbaar gemaakt. Veel inzichtrijke en genoeglijke uren bij het werken met de Osho Zen Tarot zullen het gevolg zijn.

Donna van der Steeg is psychologe en laat zich daarnaast vooral inspireren door meditatie, waaronder de lectures van de Verlichte meester Osho. Ze werkt als docent 'Psychologie en Coachen', psychosociaal therapeute, tarotiste en meditatietrainster. Op diverse plaatsen in Nederland geeft ze consulten, cursussen en workshops in vergroting van bewustwording via verschillende methodes. Een van haar zeer geliefde methodes is de Osho Zen Tarot. Ze heeft van daaruit het boek 'Coachen met de Osho Zen Tarot' geschreven. Als een natuurlijk en waardig vervolgt hierop is dit boek 'Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot' ontstaan.

'Nieuwe toepassingen voor de Osho Zen Tarot' is een absolute aanrader voor mensen die meer uit hun Osho Zen Tarot deck willen halen.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.