Het Ouijabord uit de kast

en de paragnost liegtdattiebarst het paranormale psychologisch verklaard

Nathalie Kriek

Het Ouijabord uit de kast

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-475-6, 256 blz., April 2015 UITVERKOCHT!

trefwoorden: ouijabord kriek paragnost

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Het Ouijabord uit de kast

Nathalie Kriek - voormalig spiritiste - vertelt in dit boek hoe zij als kind opgroeide in een gezin waarin spiritisme de normaalste zaak van de wereld was. Haar opa van vaders kant was jaren lang voorzitter van een spiritistische vereniging en bij haar opa en oma thuis was het een komen en gaan van bekende helderzienden en paragnosten. Channeling mediums - mediums die de geesten met wie zij communiceerden in hun eigen lichaam toelieten- gaven er vele demonstraties en werd er met grote regelmaat séances gehouden in de woonkamer.

Ook Kriek zelf was lange tijd werkzaam in de paranormale sector. Onder anderen als auteur van diverse boeken, tarot agenda's en divere artikelen voor kranten, tijdschriften, magazines en websites. Daarnaast verzorgde zij drie jaar achtereen de jaarlijkse voorspellingen voor zowel het TV programma 'Hart van Nederland' als voor het tijdschrift 'ParaVisie'. In haar eigen praktijk was zij tien jaar lang werkzaam als paragnoste/tarotiste/spiritueel therapeute. Maar naarmate zij ouder werd en zich steeds minder kon vinden in de theorieën die haar met de paplepel waren ingegoten besloot ze zelf op onderzoek uit te gaan naar de antwoorden op haar vragen omtrent allerlei paranormale zaken. En deed hierbij een aantal zeer opmerkelijke ontdekkingen.

In dit boek onthult Kriek van A tot Z hoe, waar en wanneer het spiritisme is ontstaan, welke rol de befaamde illusionist Houdini hierin heeft gespeeld, waar het Ouijabord vandaan komt, van welke trucs paragnosten gebruik maken tijdens hun consulten en hoe je hiermee niet alleen anderen kunt doorgronden maar ook jezelf beter kunt leren kennen! Tevens komen onderwerpen als tarot, pendelen, aura's, chakra's, geesten, gidsen, bezetenheid, voorspellende dromen, ghost hunters, zwarte magie, paranormale kinderen, - hulplijnen en dito beurzen aan bod. Want voor al deze zaken zijn psychologische en wetenschappelijke verklaringen voor handen. Ook degenen die ooit een avondje hebben glaasje gedraaid en sindsdien van mening zijn dat ze nog steeds worden achtervolgd door boze geesten kunnen eindelijk opgelucht ademhalen.

Met dit boek heb je het complete receptenboek van 'de paragnost' in handen en komt na het lezen ervan het Ouijabord niet alleen figuurlijk, maar wellicht ook letterlijk uit de kast....om er urenlang plezier mee te hebben!

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het Ouijabord uit de kast

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
Nathalie Kriek - voormalig spiritiste - vertelt in dit boek hoe zij als kind opgroeide in een gezin waarin spiritisme de normaalste zaak ...

Meer boekennieuws op Facebook.