Vingerlabyrintlopen

elke stap brengt je dichter bij jezelf

John Musterd

Vingerlabyrintlopen

ingenaaid: € 15.00

ISBN: 978-94-91557-22-4, geïllustreerd, 128 blz., March 2015
Gewicht: 350 gram.

Uitgever: A3 Boeken

trefwoorden: labyrint vingerlabyrint

beschrijving

Het klassieke labyrint met zeven wendingen kun je op vele manieren inzetten. Bijvoorbeeld voor meditatie, het verkrijgen van inzichten, loslaten van oud en beperkend gedrag, ontdekken van mogelijkheden en levensdoelen, vieren van mijlpalen, oefenen van spannende situaties en verbeteren van communicatie.

Hoe je het labyrint ook loopt, met je voeten of je vingers, enkelvoudig of dubbel gespiegeld, je komt dichter bij jezelf. In dit boek gaat John Musterd onder meer in op de historie en constructie van het klassieke labyrint, het samenspel van de wendingen en lijnen (vrouwelijk en mannelijk), de rol van de elementen, de drie fasen tijdens het labyrintlopen (ontdekken, ontvangen, gebruiken), de zeven levensfasen, de chakra's, de reis van de held en die van de heldin, en de taal van de vingers tijdens het labyrintlopen.

Musterd werkt al meer dan tien jaar met het dubbel gespiegelde vingerlabyrint in zijn coachingspraktijk, maar nog steeds ontdekt hij nieuwe aspecten en staat hij verbaasd over de kracht van zo'n eenvoudig instrument. In dit boek geeft hij onder meer ontspanningsoefeningen, oefeningen om inzicht te krijgen, oefeningen om angsten, pijn en verdriet los te laten en enkele oefeningen speciaal voor kinderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.