Kruidenwijsheid - 66 affirmatie- en actiekaarten

Marjanne Huising

Kruidenwijsheid - 66 affirmatie- en actiekaarten

losbladig: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91557-15-6, geïllustreerd, 70 blz., May 2014
Formaat: 13.8 (h) x 9.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 480 gram.

Uitgever: A3 Boeken

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De 66 Kruidenwijsheidkaarten geven je handreikingen om het wezen van de verschillende kruiden in jezelf te ontdekken. Hierdoor komt er bewustwording tot stand en doe je een beroep op je zelfhelend vermogen, zowel fysiek als geestelijk.

Kruidenvakvrouw Marjanne Huising geeft op elke kaart de Latijnse en de Nederlandse naam van een kruid, een beschrijving van zijn kern, een affirmatie en een actie. De kernbeschrijving spiegelt en verwoordt jouw vraag of behoefte. De affirmatie activeert de kracht van het kruid en jouw eigen kracht. De actie lokt je uit om het kruid daadwerkelijk te beleven door iets voor jezelf te doen wat een grote uitwerking heeft op dat wat je wilt veranderen of hoe je iets wilt zien. Affirmatie en actie: verinnerlijken en verankeren.

Je kunt een kaart trekken voor de energie van de dag of de week. Daarnaast kun je de kaarten gebruiken in verschillende leggingen en opstellingen (zie de extra werkvormenkaarten).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Kruidenwijsheid

ingenaaid: € 29.50
Ben jij een appelmens, een madeliefjeskind of heb je op dit moment behoefte aan rozenenergie? Welk kruidenmens ben jij? Er is een kruid ...

Meer boekennieuws op Facebook.