Je bent wat je date

en ander singleleed

Petra Noordhuis

Je bent wat je date

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-820248-0-7, geïllustreerd, 160 blz., January 2014
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

trefwoorden: daten, single, relaties, liefde, internet

beschrijving

De getrouwde man en zijn minnares. De bekende Nederlander. De weduwnaar die een springlevende echtgenote blijkt te hebben. Een naïeve boer en zijn Poolse schone. En niet te vergeten: hete Harry, de anonieme medeschrijver van dit boek. Ze doen het allemaal: (Internet)daten.

Of je nu jong of oud bent, single of gebonden, iedereen heeft wel eens te maken gehad met (Internet)daten. Je doet het openlijk of stiekem, vaak of eenmalig en je date is dramatisch saai of hartslagverhogend. Wie nog nooit een date heeft gehad, is er op zijn minst nieuwsgierig naar.

‘Je bent wat je date’ is een boek met korte verhalen over (Internet)daten. Ze zijn hilarisch, ongelofelijk, spannend, vermakelijk en soms angstaanjagend. De verhalen zijn waargebeurd en ze hebben soms een happy end, maar vaak ook niet.

Wat maakt daten zo leuk of oervervelend? Zijn het echt alleen sneue kneuzen die zich inschrijven? Of loop je toch de kans om een lieve leukerd tegen het lijf te lopen? Lees de verhalen en de tips en wees voorbereid op wat je tegen kunt komen. Of kies ervoor om niet te daten en vermaak je met een beetje leedvermaak van een ander….

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.