OMARM HET LEVEN

Inspirerende teksten van Thich Nhat Hanh voor elke week van het jaar. Mindfulness in woord en beeld

Thich Nhat Hanh

OMARM HET LEVEN

gebonden: € 4.50

ISBN: 978-90-8840-089-6, geïllustreerd, 120 blz., November 2013 UITVERKOCHT!

trefwoorden: mindfulness, boeddhisme, Thich Nhat Hanh

beschrijving

'Hoe kunnen we vrede in ons lichaam, in ons hart en in onze geest brengen?' Dit is de centrale vraag in deze nieuwe uitgave met teksten van Thich Nhat Hanh. De prachtige poëtische foto's bij de teksten versterken en verdiepen de betekenis ervan en maken dit een geschenkboek voor iedereen met een oog voor schoonheid en de wens tot bewuster leven.

'Omarm het leven' bevat evenals 'Je bent een geschenk aan de wereld', dat twee jaar geleden bij Panta Rhei verscheen, een bijzondere tekst voor elke week van het jaar. De indeling van het boek toont per week een dubbele pagina met een tekst en een foto. De teksten gaan over leven in het nu, geluk, vrede en onthaasting. Word je bewust van je eigen schoonheid en die van de wereld, word je bewust van je ademhaling. Liefhebben, begrip, mededogen, acceptatie en luisteren naar elkaar, zijn belangrijke eigenschappen op de weg van vrede en geluk.

Over de auteur: Thich Nhat Hanh is een boeddhistische monnik uit Vietnam, die zich actief inzet voor de vrede. Hij is een van de grootste spirituele leraren van dit moment. In 1982 stichtte hij een meditatiecentrum in Frankrijk, Plum Village, waar hij meestal woont en onderwijst. Hij schreef tientallen boeken. Zijn boek 'Mindfulness' werd een wereldwijde bestseller. Eerder verschenen bij Panta Rhei 'Je bent een geschenk aan de wereld' en 'Meditatief wandelen'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.