KRACHTDIEREN

Ontdek welk dier je levenspad kan begeleiden

Jeanne Ruland

KRACHTDIEREN

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-075-9, geïllustreerd, 320 blz., January 2013
Gewicht: 763 gram.

trefwoorden: krachtdier, symbolen, spiritualiteit, totemdier, sjamanisme

beschrijving

Overzicht van de spirituele krachten en symbolische betekenis van dieren van A - Z

Krachtdieren zijn spirituele begeleiders uit de dierenwereld; ze worden ook wel totemdieren genoemd. Veel mensen voelen zich van nature tot een bepaald dier aangetrokken. Ze komen het overal tegen en dromen er zelfs over. Kennis van het natuurlijk gedrag van zo'n dier en van zijn spirituele en symbolische eigenschappen leert ons iets over onszelf, en geeft ons kracht, bescherming, zelfvertrouwen en genezing.
Dit boek geeft uitgebreide informatie over het gedrag, de eigenschappen en de spirituele boodschap van 75 dieren in alfabetische volgorde, waaronder ook enkele fabeldieren. Daarmee kunnen we zelf ontdekken wat dat dier ons te zeggen heeft. Het gaat om oeroude wijsheid ontleend aan Indiaanse en sjamanistische culturen.
Zo kan bijvoorbeeld bewustwording van de helende kracht van de beer ons lichaam sterken en tot rust brengen. Het scherpe oog van de adelaar helpt ons om boven de dingen uit te stijgen, en de wijsheid van de uil begeleidt ons bij het maken van verstandige keuzes.
Sommige dieren begeleiden ons een leven lang, andere kunnen ons tijdelijk verder helpen. Door de kennis van de spirituele boodschap van dieren zullen we ook een beter contact kunnen maken met dieren in onze omgeving, en krijgen we meer respect en bewondering voor dieren in het algemeen.
Het boek is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de spirituele lessen uit het dierenrijk als sleutel tot zelfkennis, maar ook voor dierenliefhebbers in het algemeen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.