Wat je niet verteld is 2e herziene druk

Over kinderen in de baarmoeder, in het gezin en in de maatschappij

Sarah Morton

Wat je niet verteld is 2e herziene druk

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-815775-0-2, geïllustreerd, 370 blz., July 2015
Formaat: 16.0 (h) x 24.0 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 600 gram.

e-Boek (PDF): € 6.95

ISBN: 978-90-815775-9-5, 351 blz., March 2012

Uitgever: Boekencoöperatie

trefwoorden: Sarah Morton, Deniesa, Opvoeding, Kinderen

Samenvatting

"Niet wéér een boek dat me gaat vertellen hoe ik mijn kinderen moet opvoeden!, zult u misschien denken en in zekere zin hebt u gelijk."
...
"Opvoeders geven hun kinderen wat ze zelf vroeger hebben ontvangen, ook als zij onder hun opvoeding hebben geleden. Hoe onlogisch dat ook klinkt. Je wilt anderen toch juist beschermen tegen en waarschuwen voor pijn en verdriet? En de meeste ouders houden toch zielsveel van hun kinderen?"

Op die thema’s gaat Sarah Morton in. Ze informeert, legt verbanden, beschrijft hoe het kind,maar ook de opvoeder zich voelt in veel situaties. Ze laat de lezer zoveel mogelijk zelf conclusies trekken. In de hoop dat we ons kunnen bevrijden van de vastgeroeste patronen en er geluk, liefde en harmonie in gezinnen komt.

Het boek "Wat je niet verteld is...", is ontstaan vanuit de behoefte aan een gezonde samenleving en om kinderen een stem te geven...

U kunt het eBoek ook via de onderstaande link bestellen via 'Waardebepaling Achteraf', of in ruil voor een referentie op uw website / blog, kopieer daartoe de link in uw browser, u wordt dan naar een bestelformulier geleid:
https://docs.google.com/forms/d/1Xq7QpmFnJnMIW7jVmSRkgZh6Ty4CzXnDesGDK0ST_fQ/viewform

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Monique de Vries / Schrijverspunt“Wat je niet verteld is…Over kinderen in de baarmoeder, in het gezin en in... lees de hele tekstBezeten Boeken“Dit boek roept bij mij de vraag op: wie moet er nu eigenlijk opgevoed worden,... lees de hele tekstBanger Sisters“Dit boek onderscheidt zich van andere boeken over kinderopvoeding, omdat Morton... lees de hele tekstHein van Elteren – Kinder-Avonturenland“Je gaat vanzelf na hoe dat nou in jouw eigen jeugd toeging. Dat
kan behulpzaam... 
lees de hele tekstNBD Biblion“De auteur geeft blijk van een diep inzicht in de oorzaken van vreemd gedrag... lees de hele tekstGezinspiratie“Dit boek is een verrijking voor je innerlijke dialoog, het reikt handvatten... lees de hele tekstPartij voor de gezondheid“Paragrafen beslaan uiteenlopende onderwerpen van kunst- en borstvoeding, tot... lees de hele tekstPentahof“Vele goede raadgevingen en richtlijnen worden er daarvoor gegeven.
Het blijkt... 
lees de hele tekstBoekenkast“Het prachtige van dit boek is dat je terwijl je leest, je de wereld van je... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.