Raymond Lodge, soldaat van het licht

Een waargebeurd verhaal over tweelingzielen

Sylvia Lucia

Raymond Lodge, soldaat van het licht

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-350-9, 319 blz., January 2012
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 474 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: tweelingzielen, spiritueel, sferen, Ieper, België, Eerste Wereldoorlog, astraal lichaam

Verhaal over de sferen en de dimensies

"Het meest uitzonderlijke van mijn zoektocht naar Raymond, naar zijn geschiedenis en zijn graf, was dat Sylvia alles had gezien in de uittredingen en dit zonder één maal ter plaatse de omgeving te hebben aanschouwd. Alle elementen kwamen volledig overeen met de militaire toestand, voor mij zeer uitzonderlijk.
Frans Descamps, vice-voorzitter van The Western Front Association uit België

In dit autobiografische boek, dat een serie van drie boeken over de sferen afsluit, vertelt Sylvia Lucia opnieuw over de astrale gedaante die ze al sinds haar geboorte naast haar bed zag zitten. Een beetje leunend met zijn elleboog op de armleuning van de stoel, zijn lange benen over elkaar geslagen en met zijn wijsvinger strelend over zijn sikje, vertelde hij haar dat hij in Engeland had geleefd en wetenschapper was geweest. Hij sprak zijn naam voor haar uit: 'Oliver Joseph Lodge'. Ook nam ze de zoon van Sir Oliver Lodge waar, Raymond Lodge, die haar regelmatig Lily noemde en omgekomen is tijdens de Eerste Wereldoorlog in Ieper, België. Tijdens haar uittredingen liet Raymond Lodge haar de plaats zien waar hij gestorven is, maar ook liet hij haar zijn ‘eerste begraafplaats’, zien, voor zijn lichaam in 1920 werd herbegraven op het militaire kerkhof, Birr Cross Road. Met behulp van Frans Descamps werd een onderzoek ingesteld om de informatie die zij via haar uittredingen had ontvangen, te controleren.

In 'Raymond Lodge, soldaat van het licht' beschrijft ze onderwerpen als reïncarnatie en tweelingzielen op een bijzonder natuurlijke manier en in een begrijpelijke taal, zodat het leest als een roman. Ze vertelt over de prachtige tuinen in de derde dimensie, over de schitterende kleuren en de lichte gebouwen. Maar ook schrijft ze over de moeilijke taken tijdens haar uittredingen waarbij ze mensen vanuit de eerste en tweede dimensie bijstaat om door te kunnen gaan naar het licht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.