Het doel van je gevoel

Een terugblik op een verstandelijk gehandicapt leven

Marlies van Leeuwen

Het doel van je gevoel

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-90-8954-329-5, 209 blz., October 2011
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 318 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: spiritueel, channeling, gehandicapt, gevoelens, contact, verlangens

Gehandicapte vertelt na haar dood over haar gevoel

In ons aardse leven staan wij niet alleen met elkaar in contact, maar zonder het te weten ook met volkomen andere personen die we zelden waarnemen. Ze horen in een andere dimensie thuis, die wij hemel of hiernamaals noemen. Ieder mens is wel met een paar van deze personen verbonden. Ze begeleiden en steunen ons voortdurend om onze levensplannen zo goed mogelijk te verwezenlijken. Normaal gesproken merk je daar niets van.
Voor sommige mensen is dit echter wel waarneembaar, doordat ze op een bepaalde wijze met hen verbonden zijn. Ook ik onderhoud al vele jaren een intensief contact en kan hen zelfs heel duidelijk verstaan. Dit contact bestaat uit een bewust overbrengen van gedachten die ik goed versta in een voor mij toepasbaar taalgebruik. Zij kennen me door en door en hun doelgerichte contactwijze gaf mij duidelijke inzichten en grotere zelfkennis. Het maakte me veel meer bewust van mijn manier van denken, wat me in een gelukkiger mens veranderde.

Met deze woorden begint Marlies van Leeuwen haar boek over het contact dat ze heeft met een van haar zielsverwanten, haar jaren geleden overleden zus Paula. Deze zus was verstandelijk gehandicapt en de schrijfster kon tijdens haar leven niet goed contact met haar krijgen. In dit boek vertelt Paula, hoe moeilijk zij haar leven vond, vooral, omdat ze haar gevoelens niet kon uiten. Haar intense levenservaring heeft Marlies diep geraakt. Haar zus vertelt niet alleen over haar eigen leven, maar ook over hoe het eraan toegaat na de dood. Het is een persoonlijk verhaal, de antwoorden zijn vaak aan de schrijfster gericht, maar tegelijk is het bestemd voor iedereen, omdat het gaat over het oord waar wij allen tussentijds verblijven, over het grote belang van gevoelens, over het nut van negatieve gevoelens en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Het boek geeft antwoord op de vraag hoe succesvol je je leven kunt maken als je gehoor geeft aan je diepe verlangens.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.